Den enes död, den andres bröd

Har ni hört att jag varit på Bokmässa? Det har jag i varje fall varit. Fem intensiva dagar. Jag hängde inte nätterna igenom på Park och spanade på kändisar, därför har jag klarat mig från den boksmälla som far genom förlagssverige. Men jag har en kraftig sömnskuld ändå och trötta fötter, rygg och ömmande hals. Det finns en enkel lösning på det: att sova. Ligga ner. Vila. Göra ingenting.

Dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk dunk. 15 decibel över gränsvärdet.

Idag är dock pålningskranen trasig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thank you – I just got my life back. Håll tummarna för att den är svårlagad. Jag skulle behöva en vecka för att skicka fakturor, bokföra och annat efterarbete efter Bokmässan. Samt arbeta ner den där sömnskulden. Det är väl inte för mycket begärt? Det är ju ändå min lägenhet och jag har bott i kappsäck på flykt undan bygget sedan före jul. En ynka liten vecka skulle jag väl kunna få?

chefstomaten