Efter tre besök hos Scandinavian Photo funkar Sigma-objektivet

Hann aldrig få ut detta meddelande i måndags (och insåg igår kväll att en läsare bekymrat undrade hur det gick) men efter tre besök hos Scandinavian Photo i måndags så har jag nu fått ordning på mitt nya Sigma-objektiv. Det är inte helt kompatibelt med Canon 6D mark II, Canon 77 D och ett par andra hus. Men om man stänger av ”lens aberration correction” så fungerar det.

Här är ett exempel på foto jag tagit med det nya objektivet som är ett Sigma 35 mm 1.4 art. Bilden tog jag härom morgonen innan det riktigt ljusnat. Fokus borde kanske varit på titeln på boken istället för pennan men vad kan man begära när man fotar innan man fått upp koffeinhalten i blodet (jag hade ont om mjölk och behövde använda min morgonkaffe som prop i fotograferandet). Jag håller på och försöker fixa foton av en av mina böcker för ett experiment med annonser i Facebook för att få öka försäljningen. (Känner du någon som drömmer om att bli författare ska de absolut införskaffa denna bok – oavsett var jag fokuserat i bilden – läs mer här).

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)