Klarna fortsätter med sina knep

Igår beställde jag ett par nya skor (kanske slipper jag bli blöt om fötterna nu?). Affären använder Klarna – ett företag jag har dåliga erfarenheter av.

Jag tyckte att jag verkligen var noga när jag beställde för att inte åka på några konstigheter. Betalade skorna direkt. Jag såg inte till någon möjlighet att betala med kort vilket jag brukar göra men det gick att betala direkt från banken.

Vad får jag idag? Jo ett mejl med tack för att jag kopplat mitt bankkonto till Klarna! Vad f-n?!

Vad missade jag nu för inställning? Vad var det för litet kryss eller finstilt jag inte såg? Avskyr sådana här tvångsgrejer. Jag ser det inte som service, jag ser det som fuffens och båg. Det ärliga företaget har en stor skylt ”om du väljer detta alternativ så kommer följande att hända”, det är inget de ska smyga in i efterhand. Nu måste jag logga in på banken, leta redan på hur jag plockar bort denna koppling.

Edit 18 november: Dagen efter fick jag besked att ett företag gjort en kreditupplysning på mig. Vem f-n gav dem rätt att göra det? Idag har jag iaf loggat in på banken och makulerat autogiro-uppdraget. Vill inte bli tvångsansluten.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on november 18th, 2017 at 10:08 f m