Ego-boost!

Den största behållningen för mig som läsare är att den inspiration jag får och den enorma skriv- och skaparglädje som författarna förmedlar.

Så skriver Elisabeth Jönsson om vår bok!!! Man kan ju spricka av stolthet för mindre. Dessa ord är extra roliga att få av just Elisabeth för hon driver inspirationssajten Punctum Saliens så hon vet vad hon talar om när det kommer till att förmedla skaparglädje. Att några av Elisabeths tidigare recensioner toppar de mest lästa inläggen på Boktipset är också trevligt – det vore inte fel om även inlägget om vår bok får 10 000 läsare. Gå gärna in och läs hela Elisabeths text om Förverkliga din bokdröm så bidrar du till att den hamnar på topplistorna.

Kaffefilterkris och segt webbhotell

Elisabeth Jönsson är inte den enda som är entusiastisk över vår bok, den har fått ett riktigt fint mottagande. Flera personer verkar ha sträckläst den, vi trodde mer det var en bok som man slår upp i. Men att människor blir peppade av den är precis vad vi hade hoppats. Länkar och utdrag ur alla recensioner och läsarröster lägger vi på bokens sajt. Det är härlig läsning för egot och lite ego-boost passar utmärkt just idag för det regnar (inget vandra-i-skogen-och-fota-väder-direkt) och mitt helgprojekt att uppdatera mina webbsajter går inte så bra eftersom sajterna växlar med att vara sega som sirap och 503-error. Dags byta webbhotell kanske?

Till sist. Kan vi vara överens om att bygga om alla mataffärer? Mjölk, bröd och grönsaker – varor jag handlar varje gång, kan stå kvar där de är men i kassakön vill jag hädanefter bli påmind om de där sällanvarorna jag alltid glömmer bort: kaffefilter, toapapper och hel svartpeppar.

 

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on augusti 25th, 2017 at 09:38 f m