Fler bilder från smultronställen i Skåne

När jag jobbade med min långa djupdykning i mina minnen från Skåne blev det en rejäl vända i fotoarkivet. Djupdykningen genererade så många bilder att alla inte fick plats – trots bildrikt inlägg. En del av de foton som inte fick plats kommer här istället. Det är en salig blandning av bilder, först kommer tre par som inte hör ihop med något. Sedan kommer ett stort gäng med bilder som kanske kan ge inspiration till någon av sommarens utflykter?

Massor av bilder från Skåne

Gott och blandat från Skåne. Uppenbart finns det bokcaféer, gårdsmejerier, goda viner och naturområden att utforska! Gå i fotspår av berömda personer, eller i fotspåren av fiktiva personer.

Öresundsbron

Jag avrundar med en vy från Clarion Live Skybar i Malmö som jag besökte för ett tag sedan. Fin vy över Öresundsbron och slottet där jag en gång i tiden jobbade.

Har du idéer på ställen jag borde besöka om/när jag kommer till Skåne nästa gång? Skriv gärna en rad. Det är ingen bok på gång från Skåne, men däremot funderar jag på vägen mellan Malmö och Göteborg någon gång i framtiden (lååååångt fram). Vad tror du om det?

chefstomaten