Flykten från bygget fortsätter, biljett köpt

Jag är helt enkelt inte skapt för att bo i en byggarbetsplats. Andra kanske är det, men inte jag. Så jag har köpt en enkel till Antibes. Dyr som skrutt var den också. Sommaren räknas som högsäsong på franska Rivieran. Jag kan inte riktigt förstå varför. Våren och hösten är suveräna där nere men inget slår en svensk sommar. Ljuset, temperaturen, grillmiddagar, cykelutflykter, sillunch, familj och vänner. Bohuslän.

Men hellre sitter jag ensam i Frankrike med persiennerna ordentligt nerdragna och luftkonditioneringen brummande än jag stannar i närheten av Skanskas bygge.

Det blir Norwegian igen. SAS och Norwegian kostade ungefär lika mycket, men Norwegian kör ner direkt medan en resa med SAS blir lång med mellanlandning. Billigast denna gång var Lufthansa men då måste jag köpa en returbiljett …

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)