Gäst-instagrammar denna varma vecka

Jag tar tillbaka allt jag sagt att sommaren är en trevlig årstid och hävdar motsatsen. Har jag någon gång skrivit att man vänjer sig vid värmen så tar jag tillbaka det. Jag måste haft solsting.
Pust!
När jag klev av planet tyckte jag först att det inte var så varmt. Men när jag klev av flygbussen (ja jag tog bussen för den kom precis när jag fått min väska) och skulle släpa sagda väska genom stan så märkte jag hettan. Väskan blev bara tyngre och tyngre ju längre jag gick. När jag kom fram till lägenheten och väl hade vattnat alla växter på balkongen stängde jag igen dörren och drog igång luftkonditioneringen. Tror att den kommer att få arbeta en del om jag ska få något gjort.

11849927_1455883124717250_1889641786_n

Nu var det inte vädret jag skulle skriva om, eller jo det var det jag först hade tänkt skriva om, men så la jag in en annan bild och fick raskt byta rubrik. Som bilden antyder så är jag denna vecka gästinstagrammare hos Apolloresor. Det är en intressant upplevelse att posta en bild och så strömmar det in likes i hundratal. Tanken är att det ska sprida info om existensen av min bok Mitt Nice. Det är förlaget som fixar dessa samarbeten. En av de andra författarna gästade dem tidigare i somras. Vi får se vad det ger. Jag är i alla fall alltid pigg på att prova.

På detta tema kanske jag ska prova att gå ut igen. Kylskåpet lämnar en del övrigt att önska för en hungrig resenär och enda sättet att få det påfyllt är nog att promenera iväg till en affär. Det är förvisso mycket trevligare att handla på marknaden på morgonen men vill jag äta något mer än skivor av korv och rosévin tills dess?

chefstomaten