Gott Nytt År 2011

Då var det dags att ta adjö av 2010 och välkomna 2011! 2010 var året då tomatsallad äntligen fick lite innehåll (det tog mig ett tag att bemästra grunderna). Det har blivit ett par hundra inlägg eller så och ganska många bilder. För 2011 hoppas jag att jag kan ta färre suddiga bilder och fler som är intressanta, annorlunda eller bara vackra. Jag hoppas också att alla trogna läsare hänger med till nästa år! Ja dyker det upp några nya så säger jag inte nej till dem heller :-)

För att fira det nya året har jag lagt upp två nya vintermotiv överst. Den övre är från Tänndalen, den undre är fotad utanför Donsö när jag åkte dit på fotosafari i februari. Jag hade dock inte riktigt hjärta att samtidigt plocka ner julbilderna riktigt ännu, de får hänga med över tjugonda Knut.

chefstomaten