Hej 2016

Starten på 2016 blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Istället för nyårsfest, födelsedagsfirande, skidåkning, pussel framför brasan och så ytterligare en födelsedag inledde jag året med att vara däckad med något – influensa, öroninflammation och mancold är några kandidater till diagnos. Två veckor är som bortblåsta ur kalendern. Jag går fortfarande runt och pratar om 2015 i presens och undrar när det blir lediga dagar. Jobbåret har nämligen dragit igång i 100 knyck och det innan jag egentligen har återhämtat mig.

Förutom att jag tack vare bacilusk/virus missade flera sociala aktiviteter som jag sett fram emot försvann ett stort antal fina fotomöjligheter. Jag har från min sjuksoffa anat både vackra soluppgångar, fluffig snö och köldknäppr som förvandlat vattenfall till is.

Igår var första gången under 2016 som kameran var utanför huset. Den låg i handväskan när jag skulle hälsa på ett par vänner (som också har en 6D). På väg dit tog jag de här två bilderna från Sannegårdshamnen. Den ena är bron över till Slottsberget och den andra visar Älvsnabben vid Slottsbergets brygga. I bakgrunden syns Masthuggskyrkan. Göteborg är vackert på vintern!

gbg-9948

Jag gör inga som helst utfästelser för 2016, jag planerar inte att hoppa på en enda hälsotrend utan jag vill bara fortsätta på den väg jag slog in på förra året. Om jag ska bli bättre på något så är det att undvika att lägga mig i när tokstollar går igång utan prioritera mig och mitt. Jag hoppas också att det blir ett och annat blogginlägg här på sidan och hoppas att ni vill läsa vidare.

God fortsättning på 2016!

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)