Helvetes djävla skit – Skanska kommer bygga Västerport också – fan fan fan fan fan!

I går kväll drabbades jag av hemlängtan. Jag saknar alla människor hemma i Göteborg. Ja det finns ett par stycken jag saknar extra mycket så jag tänkte att jag skulle köpa en flygbiljett och åka hem. Umgås. Skratta. Prata. Skrivretreat i all ära, det kanske är produktivt men det är också ohyggligt ensamt. Men innan jag hann trycka på betala så damp det ner ett litet oskyldigt mejl i brevlådan som förändrade allt.

Det där djälva bygget som drivit mig halvt vansinnig höst, vinter och vår, det har sålt så bra att Skanska nu har säljstart på etapp nummer två. Det nya heter Västerport istället för Österport. Eller möjligen tvärt om. Och vet ni vad det allra värsta är? Om jag tycker att det förra bygget var på tok för nära så är det ingenting mot det nya. Det ska byggas praktiskt taget i mitt kök.

Å, jag som ville åka hem. Sova i min egen säng. Krama om Miss E. Bu. Så himla deppad.

Skanska med sin sedvanliga sinne för väsentlig information har en statusbar med procent. Ja men jag skiter i hur många procent av projektplan som de alla fall drar över de har avverkat, jag vill veta datum när jag kan åka hem!

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)