Höstfagert runt Delsjön på längden

Idag kom den, den första nattfrosten. Men jag var inte på hugget utan lyckades missa tilldragelsen. Dagen blev dock precis så underbart klar och vacker som det bara kan bli på hösten. Jag är glad att jag kom iväg med kameran ett varv runt Lilla Delsjön.

Häromdagen beskar jag alla höstbilder till kvadrater, idag gjorde jag istället liggande bilder. Men jag tyckte inte alla gjorde sig som banners utan en de blev mer traditionell vykortsform på. Hur som helst. En av dem tyckte jag blev riktigt cool.

Dagen avrundades med fika på Bertilssons stuga. Jag tog frozen cheescake eftersom den smakar ungefär som den farmor brukade göra. Det första exemplaret var dock frysskadat. Det hade förutom att det legat för länge i frysen så den smakade lite unket också tagit åt sig smak av dill. Inge vidare men jag fick raskt ett nytt exemplar.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)