Julfint på tomatsallad

I två dagar har jag försökt få till lite julstämning på tomatsallad men något har krånglat för mig. Om det varit bredbandet (transit) eller webbhotellet (binero) eller både ock vet jag inte men det har gått segt som sirap att göra något på just bloggen. Men till slut, i elfte timmen, lyckades jag få upp nya bilder i headern.

Det som är ovanligt är att jag inte använt egna foton i år utan lånat in bilder från en annan fotograf. Två av bilderna i headern kommer från Jul på Liseberg och är fotade av Magnus Rönnkvist. Visst är de häftiga?

Den tredje bilden har jag återanvänt från förra året. Den är från Härjedalen dit jag nu är på väg för att återigen fira en svensk jul. Förra året firade jag jul i Frankrike, något som resulterat i månadens mest lästa inlägg, om hur det är att fira jul i Frankrike. Däremot fick jag inte med mig några riktigt bra julbilder, vilket gör att jag nu lånar lite fina bilder.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)