Min favoritbadstrand – Plage des Ondes

Jag har funderat ett tag på om jag verkligen ska publicera min favoritstrand eller ej. Det är ungefär som med bästa kantarellstället, det behåller man för sig själv. Men – till slut – har jag bestämt mig för att favoriten ska vara med. Sannolikheten att det blir mer folkvandring än det redan är till den är begränsad, visserligen ligger den längs turistvägen men om man inte åker taxi är enda sättet att ta sig dit med cykel eller båt. Om man nu inte råkar vara en av miljardärerna med hus på Cap d’Antibes vill säga.

Stranden ligger på Juan les pins-sidan av Cap d’Antibes (en dryg halvtimmes rask promenad från Juan les pins), är utrustad med en dusch, två torrdass och en ruin ute i vattnet. Dessutom är vattnet särskilt klart och fint här.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)