Mitt Nice i min hand!

Äntligen är den snygga boken i min hand! Den är så fin och behändig att hålla i. Och bilderna är så snygga (sedan finns en karta som ser milt sagt lite märklig ut, får ta ett snack med hon författaren och fråga hur hon tänkte egentligen :)) Boken har varit på väg till mig ett tag men har snurrat på en del omvägar men äntligen kan jag klämma på mitt alldeles egna (och vittberesta) exemplar.<br /> Och om en vecka så kan alla som vill köpa ett ex göra det! Exempelvis på #Åhléns eller #bokus.<br /> #boktips #MittNice #minnyabok #stoltförfattare

Äntligen får jag hålla den i min hand! Den är så fin, precis lagom stor och behändig att hålla i. Den är också klämvänlig på något sätt med sina mjuka men ändå tjocka pärmar. Och bilderna är så snygga (notera detta, jag gnäller inte över att mina bilder är halvbra eller kunde varit bättre utan jag tycker att de är riktigt fina – rita ett kors i taket och påminn mig när jag börjar med min självkritik igen). Jag bläddrar i boken och funderar på vilket uppslag jag tycker allra bäst om men det är olika varje gång. Uppslaget på bilden nedan är första sidan i kapitlet om Antibes (klart Antibes skulle ha ett eget kapitel :-)).

Boken har varit på väg till mig ett tag och alla turer skulle kunna bli ett ganska långt eget inlägg men nu har jag den i alla fall äntligen i min hand. Och om en vecka kanske den finns i fler händer för då är den officiellt släppt.

Idag var det minsann lätt att skriva något till #blogg100

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)