Namnbyte räddar inte dåligt café

Caféet TinTin på Linnégatan har bytt namn och inredning. De har nu öppet dygnet runt och heter CT24. Jag var ganska svalt inställd till TinTin och med tanke på konkurrensen i Linnéstaden kan jag nästan lova att jag aldrig kommer sätta min fot igen på CT24. Möjligen med undantag om jag behöver en sittplats mitt i natten när resten av Göteborg är stängt.

De här två bilderna illustrerar vad som är fel på CT24.

Det fanns omfattande prislistor för mackor och kaffe på väggarna. Men hur jag än tittade saknades den med kakutbudet. Däremot hade varje kaka en skylt som upplyste om att de gick att få vaniljvisp eller grädde till för 5 kr extra. Fem extra kronor på vad då för pris? När jag frågade fick tjejen i kassan slå in morotskakan i kassaapparaten för att kunna svara. Jag har glömt bort vad hon svarade men te (höll mig borta från kaffet) plus en alltför stor bit morotskaka gick på 59 kronor.

Mysigare café har väl skådats; disk på borden och ketchup på golvet. CT24 var inte vårt förstaval. Jag och Snowess hamnade där efter att en gubbe trängde sig i kön på Villa Belparc. Vi blev sura och gick därifrån. Vilket var synd för det hade varit trevligare miljö på alla sätt och vis.

Den här caférecensionen får vara inlägg 12/100 i #blogg100.

Edit: Det är ett annat CT24-café som är öppet dygnet runt, det jag besökt idag har kvällsöppet. 

chefstomaten