Naturell macaron = mandelbiskvi
I julas testade jag några av de färgglada macarons som finns precis överallt. Konstaterade att de gjorde sig fantastiskt bra på bild men att de inte var lika roliga att äta. Sedan dess har jag sett en större variant varje gång jag köpt bröd på mitt favoritbageri. Idag kunde jag inte motstå frestelsen längre utan handlade en. Den kostade €1.80 och var dubbel, precis som de färgglada. Men det var inget klet i mitten. Kanske är det tänkt att man ska peta dit det själv?
De smakade ungefär som en söt mandelbiskvi, riktigt god i lagom dos! (Lagom dos är ungefär 1/6)
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)
- Börjar ett nytt kapitel med utflykt till Salernes - onsdag 15 oktober 2025
- Briançonnet en liten bergsby byggd av romerska ruiner - onsdag 8 oktober 2025
- Följ med ner i Olavsgruvan – en del av världsarvet Röros - torsdag 14 augusti 2025

