Naturell macaron = mandelbiskvi
I julas testade jag några av de färgglada macarons som finns precis överallt. Konstaterade att de gjorde sig fantastiskt bra på bild men att de inte var lika roliga att äta. Sedan dess har jag sett en större variant varje gång jag köpt bröd på mitt favoritbageri. Idag kunde jag inte motstå frestelsen längre utan handlade en. Den kostade €1.80 och var dubbel, precis som de färgglada. Men det var inget klet i mitten. Kanske är det tänkt att man ska peta dit det själv?
De smakade ungefär som en söt mandelbiskvi, riktigt god i lagom dos! (Lagom dos är ungefär 1/6)
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)
- Aléria på Korsika – staden mitt emot Antibes under antiken - onsdag 2 juli 2025
- Mina foton i Upplev historiska Rivieran får beröm av BTJ - torsdag 26 juni 2025
- I Selånger börjar S:t Olovsleden – pilgrimsled omgärdad av myter - tisdag 24 juni 2025