Ny kaffemaskin på Gamla Orangeriet

Med tanke på att jag vid mitt senast besök på Gamla Orangeriet i Bergianska utanför Stockholm fick vattenskadat blask vars enda släktskap med kaffe var utseendet är det kanske förvånande att jag varit där och gett det en till chans. Det beror faktiskt mest på Google som gjorde att jag kom iväg ut på min soliga förmiddagspromenad när eftermiddagsregnet hängde i luften. Jag tog helt enkelt skydd för elementen. Samtidigt frågade jag hur det var med kaffet och fick då veta att det tronade en ny maskin mitt det orangeriet.

Då kändes det plötsligt självklart att testa. Jag kan därmed rapportera att det som säljs som kaffe numera är värt att kallas för kaffe. Det är förvisso gjort på någon böna som kanske inte hör till min favorit men det är ju en smaksak och den vackra omgivningen väger upp en hel del.  71a76a461e0b11e3a03b22000a1f92d6_7

Hur gick det med promenaden? Jo det klarnade upp och jag fick en rätt hyfsad promenad längs vattnet in mot Roslagstull. Det var kanske inte den vackraste promenaden jag gjort men jag gick en paus från alla teknikproblem en stund.

chefstomaten