Ny pålningsmackapär på Vänortsgatan

Asså egentligen har jag ju en himla flax som bor där jag bor. Tänk vad många fototillfällen jag har. Det är alltid något nytt som händer när man bor i ett bygge. I morse hade den här stiliga maskinen dykt upp. Vad vore ett foto av morgondimma utan en pålningsmackamojäng som sticker upp?

Efter lunch var det dags igen, nytt fototillfälle. Mackamojängen stod och glänste i solskenet. Nu kan jag se att det är en annan än den som så snöpligt drattade omkull före jul. Den nya är grön, den gamla var blå. Medan jag författar dessa rader kan jag rapportera att den gröne nu är i drift. Dunkar ner betong 52 meter ner i leran. Vilken tur att jag inte blev sittande längre på kontor Mechanum, då hade jag ju missat det fina dunket.

Armeringsjärn är kanske inte riktigt lika användbart som taggtråd för att skapa hemtrevnad men jag tyckte ändå de hade något visst.

Välkommen hem till mig! Visst har de piffat till entrén snyggt? Rökeffekterna är dock inte där permanent, det var bara något litet asfalteringsjobb. Men jag råkar veta att större asfalteringsjobb är på gång så det är bara komma hit.

Och snart hittar de väl den där bronsåldersboplatsen eller meteoritkratern eller vad det nu blir som är nästa anledning till att öppna upp ett hål.

 

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on april 21st, 2013 at 07:40 f m