Och så var bloggen lite bredare igen…

Det var ett tag sedan jag la ut något nytt inlägg. En hel evighet sedan sett till hur mycket tid jag har tillbringat här. Bloggen har blivit lite bredare, och sedan smalnat av igen. Jag har installerat en hel radda plug-ins. Hälften har jag inte ens hunnit aktivera ännu, den andra hälften är i olika stadier av utvärdering. Se exempelvis längst ner på ett inlägg, är det skojigt att det automatiskt tipsas om liknande inlägg jag skrivit eller är det mest irriterande? Och ska de i så fall göras med text eller i bild? 

Sådana viktiga frågor har sysselsatt mig de senaste tio minutrarna. Har för avsikt att låta just denna fråga bero över natten. Annars har jag börjat ledsna på den här layouten (temat), just som jag börjar få fason på det. Min IT-konsult L hävdar att det inte är någon nackdel om besökarna känner igen sig på bloggen, tror hon menar att man inte ska ändra alltför mycket. Men det kanske inte räknas att man byter bannerbild, flyttar runt rubrikerna eller lägger till, tar bort och kastar om saker i sidokolumnerna???

L hävdar också att man ska välja ett, och enbart ett ämne och sedan hålla sig till det. Men, hur ska det gå till? Jag är mycket bättre på att komma på nya ämnen. Fick exempelvis ett par nya förslag idag under en lunch på Hills (det är där jag varit och åkt skidor tidigare, idag var skidspåren borta och det blev havskatt, stuvad fänkål och rödvinsrisotto istället – inte fel alls).

Något helt annat, coops frysta mango brukar vara riktigt god. Så var dock inte fallet med just den påse jag öppnade för att pigga upp mig själv inför det här inlägget.

PS! Om nu någon är väldigt nyfiken. De nya pluginsen är wp db backup, linkwithin, wp supercache, wp page navi, YARPP, Line checker, XML site mapp, google analytics och så säkert några till som jag glömt i hastigheten. Vill minnas att ett par stycken hade med bilder att göra…

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on maj 15th, 2010 at 05:48 e m