Oväder på fjället

Nix pix, jag firar inte sportlov i fjällen och har ingen aning om solen skiner eller vinden viner där idag. Men jag kan ju inte skriva långa uppsatser varje dag så idag blir det ett kort inlägg. (Jag har gått med i en utmaning att publicera ett inlägg om dagen hundra dagar i sträck och gårdagens inlägg var tämligen långt).

Bilden är tagen under en skidtur på fjället ovanför Tänndalen för några år sedan. Jag har ett helt album med bilder i samma stil liggande på Facebook. De är ordnade som en blogg där jag varje dag hoppas att solen ska skina så jag kan ta den perfekta vinterbilden med min allra första systemkamera. Min idé om den perfekta bilden inkluderade nämligen solsken (och rimfrost). Idag tycker jag nästan det är mer spännande med ovädersbilderna. Fast det är klart, när himlen ser ut så här är det dags att vända skidorna neråt och skynda sig hemåt.

Detta var inlägg 24/100 i #blogg100.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)