På väg till Mora m turörhängen och nackspärr

Jag har nackspärr. Det är inte så underligt så arg och frustrerad jag har varit de senaste dagarna. Det finns många huskurer mot nackspärr; varma vetekuddar, voltarengel, stretching, piller och vila. Själv ska jag testa nytt recept.

– Sovmorgon till 05.30.
– Släpa väskorna till spårvagnen (tack Skanska för att det blir fem gånger så långt att gå, verkligen uppskattat).
– 6 timmar i minibuss.
– Fika saffranssemla på Mora kaffestuga.
– Liggunderlag tillsammans med 25 andra personer på golvet i ett klassrum.
– Väckning 04.30.
– Heldag utomhus med snöskottning, tunga lyft, langa dricka, valla om skidor.
– Köra lite bil och eventuellt ta en bild eller två.
– Fundera över varför jag inte åker loppet istället.
– 6 timmar i minibuss
Kebab i Lesjöfors

Beräknad återkomst till Mölndal någonstans vid ett eller två söndag natt (beror på hur föret för åkarna blir i Vasaloppet. Blir det kallt och hårda spår kommer jag kanske hem tidigare, blir det klisterföre kommer jag hem senare – kom hem klockan fem ett år).

Det ska bli intressant att se hur detta recept fungerar mot nackspärr. Rapport kommer när jag vaknat till liv på måndag. Jag har i alla fall letat rätt på mina turörhängen. Jag har två par eftersom jag ett år lyckades glömma dem hemma och fick köpa ett par till. De orange är originalen och de sitter i mina öron nu. De svarta är större och snyggare men de är lättare att tappa. Har faktiskt tappat ett av dem en gång och fått köpa ett nytt året efter på Mora hemslöjd.

Då har jag klarat av blogginlägg 39/100 i #blogg100. Det var givetvis skrivet i förväg eftersom någon datortid inte fanns med i schemat ovan.

chefstomaten