Proffskaffe på DaMatteo

Efter mitt gnällande om uselt kaffe som ger en magknip kände jag att jag måste posta en bild på hur en latte SKA se ut. Här är det bönblandningen Camilla – naturally i koppen. Den är egentligen tänkt som bryggkaffe men det har aldrig hindrat mig. Riktigt god var den, möjligen en aning mesig med en massa mjölk (får skylla mig själv).

Namnet Camilla kommer från deras barista som ställde upp i årets Barista cup. Jag har glömt resultatet men tror hon vann -? Hur som helst, söks kaffe gjorda av riktiga baristor, ja då kan man med fördel styra kosan mot DaMatteo. Finns dessutom två att välja på. Min favorit är den lilla i Victoriapassagen även om den här latten är fotad (och drucken) på den soliga uteserveringen på Vallgatan.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on april 15th, 2011 at 06:18 e m