Ruttna grönsaker hitåt tack!

Något lass med gödsel har jag inte fått tag i ännu men jag hittade ett gäng ruttna plommon, palasternacka och en mjölkpaket bäst före 7 juli 2012 i kylskåpet. De försökte jag kasta på pålningskranen. Tyvärr missade jag. Men med tanke på hur länge de håller på så lär jag få lite träning.

En man som heter Max blev förbannad och hotade med polisanmälan. Jag svarade att det vore det bästa som kunde hända. Det var inte riktigt sant. Det bästa som kunde hända vore såklart att Skanska kom på att de bygger mitt bland folk. Jag har kommit med en lång rad förslag på hur de skulle kunna agera.

Tills de börjar anamma dessa idéer, eller några andra, så kommer jag samla på ruttna grönsaker. Och samla material till boken Rapport från bygghelvetet – om att dela boende med Skanska. Och en polisanmälan skulle vara utmärkt reklam för boken faktiskt.

 

chefstomaten