Säljer bilder av Hagbyeken

Häromdagen skrev jag om mitt fotoprojekt att fotografera en viss ek vid olika årstider och att jag inte riktigt visste vad jag skulle använda bilderna till (men gör det ändå för att jag gillar att samla på saker och eken är ett fantastiskt motiv). Nu har jag fått en idé. Två Tre personer som såg den senaste bilden i sociala medier har nämligen hört av sig och bett att få köpa den för att göra tavla av den. Blev såklart jätteglad! Provade att ladda upp bilden på Crimson och se vad systemet sa om upplösningen. För en Canvastavla i 60 x 60 angavs kvaliteten som utmärkt på den bild jag laddade upp och för 70 x 70 angavs den till bra.

Nu blev jag peppad att jobba vidare med projektet och ta ännu fler bilder i fler väderlekar. För närvarande har jag tolv bilder i en mapp. Ett smakprov av ekbilder finns på Instagram (där är de i webbupplösning, inte i tryckupplösning).

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)