Samarbeten och recensioner

Jag gillar samarbeten! För mig är samarbete något som gagnar alla inblandade. En ledstjärna är att ämnet ska intressera mig och därmed mina läsare (jag kör med självselektion och skriver för människor som gillar samma ämnen som jag gör).*

Därmed är jag öppen för att läsa och recensera böcker i bloggens ämnen, prova prylar, testa restauranger och skriva artiklar (ibland är jag kinkig och vill ha betalt för min tid). En annan ledstjärna är att jag gillar öppna kort. Om jag bloggar om ett recensionsexemplar så skriver jag det.

Jag byter gärna länkar med bloggvänner och tipsar om allt som fascinerar mig. Däremot kommer jag aldrig att länka till pokersajter och liknande så ni som jobbar med den typen av produkter kan bespara er besväret att mejla mig.

Vill du samarbeta med mig? Kontakta mig eller läs mer om mig på min officiella webbsajt.

Hälsar

Kristina/Chefstomaten

*3-12 000 personer/månad läser Tomatsallad enligt Google Analytics 2020. Antalet varierar med säsong men även hur frekvent jag skriver.

chefstomaten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.