Se svt play utomlands med Anonine

Just Kalle Anka på julafton bryr jag mig faktiskt inte så mycket om men det var synnerligen väsentligt att kunna följa Haag, Kalla, Richardsson och Hellners framfart i Tour de Ski, även om jag råkade vara utomlands över jul och nyår.

En del svenska program går att titta på oavsett var man är men mitt favoritprogram Vinterstudion går inte att se på svt play om datorn befinner sig utanför svensk mark. Lösningen är att skaffa sig en anonymiseringstjänst. Tekniksajten Lilla Gumman rekommenderade Anonine. Jag har provat dem tidigare och inte varit imponerad, de funkade iofs men de tuggade i sig så mycket bandbredd att programmen i alla fall inte gick att titta på.

Men Anonine skickade ut mejl under hösten att de uppdaterat sin tjänst så jag gav dem en till chans och se det funkade. Det blev både Kalle Anka på julafton och Tour de Ski under nyår!

chefstomaten