Sportlifes dusch i Mölndal halvfräch

Jag fick ett årskort på gym i julklapp. Jag blev jätteglad! Jag har saknat att gå på gym. Jag blev särskilt glad när jag såg att det var Sportlife som har många anläggningar i närheten av mitt hem och ett fullspäckat schema med pass.

Men för att kunna använda mitt nya gymkort gäller ju att jag är hemma och inte på flykt från bygget. Vilket jag varit. Januari i fjällen, februari och mars på Donsö och så i april drog jag till Antibes. Kortet har blivit sorgligt oanvänt.

Chefstomatens bästa knep för att komma igång med flitiga besök till gymmet är det faktum att där finns duschar. Det är fiffigt om man bor utomlands och inte hittar varmvattenberedaren, eller om ett visst bygge skakat sönder ens egen dusch.

I torsdags cyklade jag iväg till närmaste Sportlife-anläggning, den i Mölndals centrum. Den har två små duschkabiner som visserligen är hela och det finns varmvatten men så värst mycket mer var det inte. Ingenstans lägga sina kläder och allmänt trångt. Det var som sagt i torsdags. Jag tänkte att jag skulle provat duscharna till Sportlife i Almedal under helgen men har inte hunnit. Jag ska strax åka iväg till Social Media Clubs säsongsavslutning ute på Vrångö.

Frågan är om jag hinner en sväng ner i källaren? Nu är jag inte så värst mycket för källare men där finns en dusch som jag fått nyckeln till. Den ligger under hus A och jag bor i hus D men det är närmare än Sportlife i alla fall. När huset stamrenoverades så var det den enda duschen och toaletten för en väldig massa lägenheter.

När jag köpte den här lägenheten så kollade jag noga att den var stamrenoverad, för jag ville för allt i världen inte gå igenom att vara utan toalett i några veckor. Jag glömde dock kolla upp om huset skulle bli bygghelveteszon och jag vara utan lägenhet i flera år.

Heja Skanska, nu ska jag gå och se vilka kroppsdelar som går att tvätta i ett handfat. Fötter funkar, det har jag provat förut. Jag antar att det är för sådana här tillfällen parfymen uppfanns?

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)