Trevlig söndag på Vrångö

Sist jag var på Vrångö spontanavslutade jag dagen på Rock Room Café som ligger precis vid hamnen. Idag inledde jag dagen där med lunchträff med Social Media Club Göteborg. Där var jag fullt upptagen med att prata webbstrategi med alla trevliga människor som jag inte träffat på evigheter och kameran fick stanna kvar i sin vattentäta påse. Men efteråt var vi några stycken som gick en liten promenad i solskenet. Japp, du läste rätt, regnet försvann och solen dök upp.

Vi började med att gå upp till den gamla lotsutkiken och fotograferade utsikten åt olika håll.

Därefter gick vi södra slingan runt ön.

Enda smolket i bägaren var att betalningen med västtrafikskortet i vanlig god ordning inte funkade. Jag misstänker ofta att Västtrafik drar mer än de påstår att de gör från kortet och idag vet jag med säkerhet att så var fallet. Jag inledde hemresan med 127 kronor på kortet och även jag fixar huvudräkning i stil med 127 kronor – 27 kronor utan problem och svaret är då inte 83 kronor.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)