Städar till OS-sändningarna

Igår lovade jag att inte göra som Putin och strutta runt framför kameror barbröstad under semestern. Det var möjligen ett lite förhastat löfte. Ja jag kan ju försöka undvika kamerorna men om jag inte har en dejt med tvättmaskinen illa kvickt så blir det bikini för hela slanten. Det vore heller inte helt fel om jag tog en dejt med dammsugaren. Mina husdjur dammråttorna kanske inte skulle uppskatta tilltaget men emellanåt har jag minimal empati.

Kort sagt, jag borde avsätta dagen till operation storstädning. Jag har gått ut lite löst med att uppdatera webbsajter. Jag har fått bort tulpanerna i headern som fastnat där efter mitt senaste webbtrassel. Istället har jag bytt till lavendelfält och en somrig närbild.

Det webbtrasslet orsakades av mina försök att få ordning på en helt ny webbsajt för nya boken. Vem vet, kanske kommer jag så långt under de sista dagarna av OS att jag tar tag i detta projekt igen. Vi får se. Ikväll är det dags för en ny handbollsrysare. Jag håller tummarna både för att svtplay funkar och att det blir mer klang och jubel-föreställning och mindre rysare av själva matchen.

 

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)