Följ ditt favoritämne

En tunn sladdrig blank A5-bok. En bok som på framsidan hade tre taffliga urblekta foton på en svart bakgrund men saknade titel. Trovärdig mardröm? Det låter fånigt i efterhand men det väckte mig (drömmen handlade alltså om att jag fick min nya bok levererad och den såg inte alls ut som jag tänkt mig). Omöjligt somna om och eftersom jag helt snöat in på bloggpyssel just nu så började jag googla runt efter något snyggt tema. Jag hittade ett intressant plugin, Category Specific RSS feed Meny. Det har inte fått så värst bra betyg men jag tänkte att jag testar, så får vi se vad jag tycker.

Den här bloggen har ju en tendens att sväva ut åt alla håll och breddar. Kul tycker en del, irriterande tycker andra. Nu ger jag alla chansen att prenumerera på sitt favoritämne och slippa resten. Menyn som ser ut som bilden till höger ligger någonstans i högerspalten. Jag valde ut några av de ämnen som är vanligast förekommande och mest olika. Det är en ganska långt mellan lavendelsafari i Provence och svordomar över Skanska.

Kanske borde jag istället valt ut sådana ämnen som inte dyker upp särskilt ofta, men kan vara av intresse att bevaka. Som fototips, restips och utflyktstips?

Berätta gärna vad som är mest intressant. Nu har bageriet öppnat så jag ska kila och handla mig en croissant!

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on juni 13th, 2016 at 08:18 e m