Tack Trygg-Hansa för att teleobjektivet är hemma!

Mitt kära teleobjektiv är hemma igen! Och det är inte ens guldpläterat, vilket man skulle kunna tro efter prislappen. 8500 kronor tog Scandinavian photo för att byta zoomsystemet. Det hade jag näppeligen haft råd att lösa ut själv men tack vare det förnämliga försäkringsbolaget Trygg-Hansa löste det sig. Självrisken 1200 kronor är också pengar, men lösbart. Jag har Trygg-Hansas drulleförsäkring (den säljs under namnet hemplus eller något liknande, varför de inte helt enkelt säljer den under drulle förstår jag inte), något jag verkligen rekommenderar!

Mycket glatt i tomatsallad-land idag! Första bilden med det reparerade objektivet är passande nog taget på mina tomater. Mina tomatodlingar är dock aningen slokande, det blir så när chefstomaten flyr till Antibes och överlämnar vattnandet till Kocken och Biologen. Ni skulle också fly om er tomatodling låg mitt i en byggarbetsplats. En ständigt försenad byggarbetsplats.

 

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)