Svartvitt landskap

Jag har ägnat en del strötid åt att surfa runt bland olika bloggar (hjälp vad många trista det finns) och det var så jag ramlade över en riktigt rolig idé, en ny fotoutmaning varje torsdag. Idag är det torsdag och veckans tema är svartvitt landskap. Landskap har jag hur många som helst men man får ju lägga band på sig… Efter att ha letat igenom ett par foldrar konverterade jag den här bilden till svartvitt.

Den är tagen på väg in i Funäsdalen från Norge-hållet och är plåtat genom bilrutan i rätt hög fart. Jag lyckas aldrig få någon chaufför att förstå att de ska sakta in och stanna här. Ska jag vara helt ärlig är det inte direkt någon bra plats att stanna på heller.

Edit juli 2010 Fotoutmaningen Torsdagsfoto är nedlagd och sidan bortplockad (vilket jag tycker var synd) så jag har plockat bort den trasiga länken till sidan.

Edit november 2022: Byggnaden står kvar men störarna är borta. Tänk att jag nu publicerat inte bara en utan två böcker med mina foton från Funäsfjällen.  

chefstomaten