Angel’s share #4 snygg

Stoppade in näsan på Rover igår med Biologen, min trognaste bloggläsare. Det var verkligen hög tid för ett besök på Rover igen, det var ju evigheter sedan sist. Fick syn på en ny öl i angel’s share-serien. Det är egentligen ett lysande försäljningsknep att göra en serie udda öl, man måste ju helt enkelt prova allihop. Rover hade två stycken på tapp just nu och presenterade dem som askungen och den elaka styvmordern. Jag satsade på askungen…

Första intrycket var att det inte liknande någon öl jag druckit tidigare. Jag skulle vilja kalla smaken för vanilj men inte konstgjord vanilj som i glögg (huga) utan mer som ”gamla ekfat-vanilj”. Till skillnad från de flesta öl där första intrycket är wow-vad-annorlunda-så var denna god alla 40 cl (för 72 kronor).

Enligt beeradvocate.com var det en american pale lager bryggd med humle från Nya Zeeland som jag drack. Lager alltså, när drack jag det senast?

Detta inlägg är Biologens favorit från veckan: https://www.tomatsallad.nu/hills-torrekulla-sisjon-hills/

chefstomaten