Trött på strul och tidssjuvar

Gnäll är inte attraktivt. Jag vet. Men någonstans blir man ju lite less. Når sin gräns av hur mycket tjafs man orkar med. Tid som går till spillo och energi som slösas bort på strul och puckon äter av min sömntid och försenar mina böcker – två saker som gör mig stressad och minskar mitt tålamod ytterligare. Jag gör vad jag kan för att lämna ofruktsamma sammanhang, fokusera på väsentligheter och ta en promenad med kameran ibland. Den här bilden är från ett sådant försök att bryta stressmönster och lägga skit bakom mig.

Droppen just nu är allt webbstrul. Det är fortfarande sidor här på Tomatsallad som inte ser ut som de ska och jag har upptäckt att det plugin jag använt på fem-sex ställen för att visa Instagram-bilder har slutat fungera på fem av sex ställen. Så jag har försökt byta till andra och få dem att fungera likadant. Utan framgång. Försöker kontakta support…

… ja ni fattar. Nu ska jag kila över till Scandinavian Photo i ett försök att bryta tankemönster och fokusera på något annat. Jag ska inte tröstshoppa något, bara titta.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)