Undrar vad jag hade tänkt med de här bilderna?

Kaos på tomatsallad! Noll koll! Överblivna bilder stjäl utrymme!

Tre alternativa rubriker som alla är delvis sanna. Efter att ha bloggat ett tag så börjar antalet bilder svämma över och ordningen är inte riktigt lika fin som i början. En del bilder undrar jag om de någonsin använts, och om inte, vad jag hade tänkt använda dem till.

Den här blå dörren förstår jag precis. Den är ju blå! Bilden skulle kunna vara med i ett bildspel med snygga dörrar, eller ett blått inlägg. Eller ett inlägg om keramikbyn Vallauris – om jag hann skriva ett sådant. (Det skulle i så fall handla om hur Picasso skakade liv i keramiktillverkningen, om rysk invasion och rykten om Rivierans högsta kriminalitet. Samt eventuellt lite snygga exempel på keramik därifrån samt gnäll över att det mesta är så förbaskat pyntat.)

Bilden har ordningstal nummer 13 och är alltså bland de första bilder jag stoppat in, efter att jag började använda NextGen Gallery för att hålla ordning på bilder på bloggen (den senaste bilden har nummer 1895).

Den här bilden hittade jag i samma mapp, märkt Antibes. Antar att jag tänkt skriva något om udda matvaror eller stort utbud. Flaskan med hästmjölk har jag hittat på Carrefour och jag har inte provsmakat.

Men jag har reviderat sidan med favoritinlägg och ändrat texten om upphovsrätt samt reviderat menyraden ovan.

chefstomaten