Varför blir bilden grå???

Mitt tålamod med saker som strular blir verkligen testat just nu. I vintras påbörjade jag projektet att fräscha upp två webbsajter och båda projekten har fastnat någonstans halvvägs. Jag har ont om tid och därmed blir jag extra irriterad på saker som strular och bara stjäl tid.

Ett av dagens irritationsmoment är bilden i headern. Varför blir den grå? Vet inte om någon noterat att där har legat en grårosa bild från Antibes i ett par månader. Att den varit just grådassig har irriterat mig varenda gång jag tittat in på Tomatsallad.

Antibes header-59-3

Bilden som låg där var denna. Eftersom den första versionen jag laddade upp blev så mörk ljusade jag upp bilden så den blev ljusskär. Det hjälpte inte, den blev inte jämnt mörkare utan såg mest ut som om någon lagt på ett grått filter ovanpå. Med tanke på alla spaltmeter jag har fyllt om att jag vill ha headerbilder i glada färger (titta exempelvis på det här bildspelet med alla headerbilder jag använde i min gamla design) så var det extra deprimerande.

tomatsallad banner

Idag bytte jag till en bild med mina böcker. Och föga överraskande men lika irriterande blev de också försedda med ett grått filter. Bilden skulle sett ut så här.

cropped-fyra-bocker-banner-6348.jpg

Jag har ingen aning om varför detta sker men mitt tålamod med det här temat är nu slut. Det är för mycket som inte fungerar och ser udda ut. Tyvärr har jag byggt in mig lite. Byter jag så rasar sidan Mitt Nice vilket är lite dumt så här mitt i releaseveckan. Men så fort jag hinner då ska verkligen det här temat bort. Jag vägrar att ha grå bilder.

Håll tummarna för att näsa inlägg i #blogg100 är lite gladare.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)