Vinkar från Antibes till alla på #blogg100-eventet

Strax samlas ett antal bloggare som deltog i utmaningen att blogga ett inlägg om dagen i hundra dagar, #blogg100, på Historiska museet i Stockholm. Jag hade så gärna varit på #blogg100träffen. Det känns som jag lärt känna många av er genom att läsa era bloggar i ett par månader och det hade varit så kul att säga hej i verkligheten. Det var supertrevligt när jag träffade en av er på själva den hundrade dagen.

Men tyvärr blommar björken för fullt i Stockholm och det är inte särskilt kul med kliande ögon och influensakänsla. (Jag är visst inte ensam om att drabbas av björken, pollen gör en av sju mindre effektiva på jobbet skriver DN).

Därför har jag stuckit till Antibes. Att biljetten kostade ungefär en tredjedel om jag åkte söndag morgon istället för tisdag efter #blogg100träffen bidrar till att jag missar den. Jag hade tänkt skicka er en bild av mitt liv på franska Rivieran för att visa att det inte är synd om mig trots allt, men jag har inte hunnit ut med kameran ännu. En del akuta mejl kom i vägen (läs: folk som tar upp min tid för att de inte kan läsa innantill står inte högt i kurs).

Så jag vinkar till alla och kommer titta på Bambuser.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on december 15th, 2015 at 10:01 f m