Boktips: Beställ Författarboken senast 11 dec 2017

Om du är författare, känner någon som vill bli författare eller enbart är nyfiken på bokbranschen så är detta boken som ska läggas under julgranen. Författarboken är den mest kompletta, peppande och inspirerande boken som finns på marknaden.

Det händer att folk som får den i sin hand sträckläser genom natten och vill kasta sig hem från semestern för att omsätta teori till praktik. Andra läser boken så många gånger så att den nästan faller sönder. Folk som inte har en tanke på att skriva en bok meddelar att den är intressant även för icke-författare. Kort sagt: det är en väldigt bra julklapp.

Den måste beställas via nätbokhandeln senast måndag 11 december 2017. 

Det finns nämligen inget lager av boken någonstans (det exemplar som förekommer på alla bilder är mitt provtryck). Istället för att konka runt med böcker på julmarknader som halva mitt flöde i sociala medier verkar göra, är jag i fjällen och åker skidor. Jag är väldigt nöjd med min prioritering som känns helt rätt för mig. Men för att jag ska slippa känna mig som elak skurk om någon kontaktar mig den 22:de och vill beställa en bok har jag tapetserat nätet med info att måndag är sista beställningsdag. Hoppas att budskapet når fram.

Vill du läsa mer om Författarboken, kika in på dinbokdrom.se. Jag har skrivit en dröse andra böcker också, varav Mitt Nice och Mitt Provence är de jag brukar nämna här ibland. Dessa fungerar såklart också som julklappar, men där har du lite mer tid på dig för att beställa. Hela min bokproduktion kan beskådas på min officiella webbsajt.

chefstomaten