Fotoassistenten i full fart på fjället

Jag har provat flygande och stillastående motiv med varierande framgång, springande då? Jag bad fotoassistenten om lite hjälp, kunde han för fotokonstens skull springa ett varv på Flatruet? Det var något han ställde upp på utan vidare övertalning. Svisch, rakt ner i ett kärr (bilderna därifrån har jag skippat, detta är bilderna på väg dit). Fototeknisk kanske inte bilderna är särskilt lysande, men min (givetvis fullständigt objektiva) åsikt är att de är helt underbara. Så det så. Kom inte och säg något annat.

Hittade igen detta inlägg bland utkasten och publicerar det 2020 men bakdaterar det till den dag då jag tror att jag skrev det för 10 år sedan. 

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on juni 6th, 2020 at 11:05 f m