Fynd i kylskåpet

Julöl från i tur och ordning Oppigård, Ocean och Jämtlands bryggeri. Alla är riktigt riktigt goda. Framförallt som avrundning på en slitsam dag.

Häromdagen gjorde jag tomtelatte , idag gjorde jag ett storartat fynd längst in i kylskåpet. Där gömde sig tre kvardröjande julöl, upplagt för en högtidsstund alltså. Jag önskar att jag kunde delge resultatet från en vetenskapligt upplagd undersökning men icke. De var alla goda. Så det så.

(Fast jag minns från en tidigare jämförande studie före jul att Ocean hade en ekologisk julöl på fat som var ännu godare än den vanliga som syns i flaska ovan. Kan även avslöja från utförliga undersökningar runt jul att ingen av dem gör sig särskilt bra till sill utan det ska vara den lite mer stabbiga julmaten till: dopp i grytan, janssons frestelse, skinkmacka med mycket senap).

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on november 18th, 2010 at 10:43 e m