Glad påsk från fjällen

Statusskryt; tjusiga skrytbilder med perfekta semestrar/middagar/hus/liv gör tydligen folk avundsjuka och stressade när de fyller Facebook. Aldrig mig. Jag blir glad för varje person som har en bra semester, firar påsk i fjällen eller dricker ett gott vin till middagen. Däremot tycker jag alla typer av ensidighet är tjatig, trist och tråkig. Då gäspar jag och är snabb på knappen ”dölj ur mitt flöde”. Nåväl. Nu tänker jag skryta i bild om hur fantastiskt fint jag har det i fjällen.

Jag tycker själv det är underbart härlig omväxling till de bilder som fyllt mitt huvud under de plågsamma dygn som jag gästspelade i min alldeles egna ägandes bostadsrätt.

På eftermiddagen, när några sov och andra uträttade ärenden satte jag mig ute med datorn och skrev två timmar på ett av mina pågående bokmanus! Jippijippijay!!!

Det är två timmar mer än jag kunnat skriva hela veckan. Det är faktiskt två timmar mer än jag skrivit på jag vet inte hur länge. Att jag inte kan skriva med grävskoporna dånande i lägenheten var förvisso något jag redan insåg 2011. Men om det har jag inte tid att orda mer om. Jag har personer jag ska umgås med, hund att prata med och en bok att skriva. Hej så länge!

Jag har gått med i en utmaning att blogga ett inlägg om dagen i etthundra dagar. Detta var nummer 67/100 i #blogg100.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)