God jul 2018!

Då var den här igen, den efterlängtade julen. Dagarna när vi firar att ljuset är på väg tillbaka, äter gamla maträtter och mer eller mindre nostalgiskt ser på en tecknad anka på teve. Det ska pusslas, umgås och ätas saffransbullar. Julotta är en annan klassiker.

Jul = pyssla om webbsajter

Jag brukar även passa på och försöka få fason på mina webbsajter under jularna. Det blir tuffare för varje år då de ökar i omfång. I år har wordpress släppt en helt ny version som jag försökt installera på ett par av mina sajter. Resultatet är blandat och jag har fått ta till plugin:et ”classic editor. Tomatsallad står på tur för uppdatering. Vi får alltså se om bloggen strax har ett nytt lättnavigerat utseende, om nästa text blir en sur drapa eller om det mest bara blir röra av alltihop. Nu har jag i varje fall förvarnat. Tills vidare önskar jag alla läsare en riktigt god jul.

Tomten är förresten inköpt på julmarknad på Tänndalens bygdegård. Bunkrade även upp rejält med ost från Särvsjö fjällmejeri, så nu kan julen börja.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)