Högtryck med besöksrekord på tomatsallad

Det är högsommar och många människor verkar ha semester. En del verkar söka efter restips på Tomatsallad. Varje gång jag tittat in på besöksstatistiken på sistone har jag möts av kurvor som pekar uppåt.

Enligt statistikprogrammet direkt i bloggen var tisdag den 18 juli 2017 den näst bästa dagen någonsin vad gäller antalet unika besökare. Den flankeras av olika sommardagar för fem år sedan. Juni 2012 var jag delvis Antibes och delvis utforskade jag Göteborgs omnejd. Då bloggade jag varannan dag. Även denna sommar har jag varit ganska flitig med att publicera nya inlägg.

Om jag tittar in på Google Analytics som brukar agera glädjedödare så såg det först ganska deprimerande ut, tills jag kom ihåg att Analytics har bytt standardvisning från månad till vecka. Den senaste veckan har jag alltså haft lika många besökare som jag brukar ha på en månad vintertid. Inspirerande!

Det är dock mina gamla inlägg som drar. Det är de som verkar trilla upp när folk söker på Google. Det är särskilt inspirerande att sidan Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm parkerat på topplistan de senaste veckorna. Det gör mig väldigt sugen att fortsätta jobba med den boken. Nu var ju tanken att jag skulle ha semester och vila, inte jobba den här sommaren…

Idén är att jag ska blogga på Tomatsallad när jag har lust, varken mer eller mindre. Men det är klart att lusten ökar när bloggen har läsare. Ett särskilt tack till er som är trogna läsare och återkommer gång efter annan!

chefstomaten

Last updated on juli 20th, 2017 at 05:41 e m