McDonalds betalar p-böterna

Goda nyheter! Jag twittrade mitt blogginlägg om p-böter på McDonalds kundparkering till McDonalds Sverige som tipsade mig om att mejla deras kundservice som i sin tur kontaktade den aktuella restaurangen. Och restaurangchef Ahmed Ismael bestämde sig för att betala böterna.

Trevligt och klokt gjort tycker jag. Jag passade också på och påminna om mitt förslag att dela ut p-skivor i kassan. Tydligen är det så har jag nu lärt mig att p-skivor krävs i princip på alla parkeringar i Stockholmsområdet. För mig var det ju inte Stockholm jag var i utan jag hade svängt av E4:an. Att jag sedan på grund av Obama-kaoset inte hunnit till Nyköping eller Mjölby där jag brukar stanna utan bara Kungens kurva fanns inte i min världsbild just då.

c0ef300e12c911e3b8e822000a1fbcc7_7

chefstomaten