Nytt standardtema i WordPress

Länge länge har jag letat efter det perfekta temat till Tomatsallad. Otaliga är de listor jag bläddrat igenom med bästa fotobloggsteman, bästa gratisteman, bästa affärsteman, bästa magasinteman, bästa teman 2012, bästa teman 2013, populäraste temat… Jag har också provat ett försvarligt antal på en av mina webbsajter som inte är så välbesökt. Det har alltid varit något fel på de teman jag provat.

Igår kväll såg jag att WordPress släppt ett nytt standardtema och ett par klick senare hade Tomatsallad bytt utseende. Vad tycks? Min förhoppning är att det nya temat ska göra Tomatsallad lite raskare att ladda. Det lär också vara mobilanpassat, något jag har blandade känslor inför. Det är inte alltid jag gillar mobilanpassade sajter utan föredrar datorversionen.

Här är några bilder som visar hur Tomatsallad sett ut tidigare.

Jag valde tidigt temat Atahualpa som var lätt att anpassa för nybörjaren. I september 2010 hade jag sidokolumner på båda sidorna om själva mittenkolumnen. Bloggens återkommande karaktärer fanns på förstasidan.

I november 2011 hade jag bytt ut senaste inlägg till populäraste inlägg. På den här tiden var jag flitig och bytte headerbild ofta och hade ett taggmoln med de vanligaste etiketterna.

I december 2013 hade Tomatsallad sett ut så här ett tag. Antalet widgets i  sidokolumnerna var färre och rubriken svart för ökad läslighet. Lavendelfältet var jag så förtjust i att det hängde uppe länge länge.

Och så nu med temat Twenty Fourteen. Kan ta ett tag innan jag flyttat runt widgets dit jag vill ha dem.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)