På konferens i Stockholm

Dagen efter WebCoast brukar jag ägna mig åt saker som stillsam promenad, smälta intryck eller följa upp olika trådar. I år blev det en mycket kort promenad – från tunnelbanestation Stadion via Humlegården till Natur & Kulturs lokaler på Karlavägen. Jag har nämligen kastat mig från en konferens till en annan. Från en samling driftiga entreprenörer med gemensamt intresse för webb till  diverse förlagsfolk.

En av behållningarna med dagen var att träffa dessa supertrevliga medlemmar i föreningen Egenutgivarna. Från vänster undertecknad, Anja Wikström, Kaj Karlsson och Nina Larsdotter. Konferensen vi bevistade hade titeln Bokbranschen i kris? Hot eller möjligheter. Jag har livetwittrat hela dagen vilket var ett sätt att hålla mig vaken på (och på köpet gjort åt hela månadens 3G-uppkoppling) så jag orkar inte skriva en rad till om eventet. (Men tror att jag efter en natt sömn kanske kommer skriva en sammanfattning av det).

Utsikt från översta våningen. Snö!

Detta får bli inlägg 55/100 i #blogg100 och om det är lite kort och inte alltför omfattande så säger jag bara att jag sitter på världens kanske sämsta internetuppkoppling.

chefstomaten