Praktfulla dahlior i botaniska

Idag åt jag lunch i botaniska trädgården. Restaurangen var öppen, till skillnad från förra gången samma konstellation försökte äta lunch där. Jag stannade kvar efteråt, lyfte fram kameran ur handväskan och dokumenterade de praktfulla dahliorna. Dahlior är lustiga, de dyker upp med sin överdådiga blomprakt precis när man börjar städa undan sommaren. Jag odlar dem aldrig själv, ids inte pyssla om dem och dessutom tycker jag det ska vara massor av dem för att de ska komma till sin rätt. Precis som det är just nu i botaniska trädgården.

Jag blev så entusiastisk av solen och fotomöjligheterna att jag promenerade upp till klippträdgården och vidare ut i Änggårdsbergen. Tänkte promenera ut i Toltorpsdalen och ta bussen hem därifrån. Men hur det nu var så valde jag nog fel stig och det blev en rätt lång promenad. Förkylningen hälsar att den inte har släppt greppet ännu. Tror jag får stå över skidträningen imorgon.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on juni 27th, 2013 at 12:21 e m