Badplats i vinterkostym

Badplats Vassbäck

Bild 1 av 7

I morse väcktes jag av att solen sken in i rummet. Sol, det sa inte YR något om. Det var alltså en oväntad bonus och sådana måste utnyttjas. Framförallt som det är något så ovanligt som vit vinter på västkusten. Drog på mig kläderna, lånade en kamera och tog en promenad ner till närmaste badplats. Det går inte att undvika bra bilder när vintersolen lyser, eller hur?

Fler bilder av samma badplats (tillagt 2019)

Badplatsen på bilderna ovan är en jag återkommer till om och om igen. Fyra år senare publicerade jag dessa vinterbilder. Samma år blev det också ett längre med bilder därifrån. Jag har även skrivit en lång text om samtliga badplatser i Åsa sommartid. Det är research till ett bokprojekt, Strövtåg i norra Halland

Och häromdagen publicerade jag en bild därifrån på Instagram. Jag läser att man bör städa sin blogg och det här inlägget säger inte så värst mycket. Men jag har svårt att radera det ändå…

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on juni 24th, 2024 at 03:01 e m