Regn och gegga

Jag vet inte ens om jag ids skriva något. Allt är redan sagt liksom. Bilderna får tala sitt tydliga språk istället. Jag har inte varit ute på någon fotoexpedition till fjärran land. Jag har försökt att ta mig torrskodd till närmaste spårvagnshållplats. Något som före Skanska skulle tagit mig någon minut eller två.

Bifrostgatan har fortfarande ingen trottoar. Jag gick på vägen. Bilarna tutade.

Ett par gamla dojor jag letade reda på. Ingen idé att ens försöka sätt på sig ett par snygga skor och bli ledsen över att de blir nedgeggade. Så här såg de ut i början. Så såg de inte ut när jag väl kom till spårvagnshållplatsen. Men jag är övertygad om att Skanska tillhandahåller adekvat fotbeklädnad till sina byggare. Tips att dela ut galoscher till oss andra i julklapp? Eller inrätta skoputsstationer när man väl tagit sig runt till andra sidan? Andra lämpliga julklappar skulle vara fönsterputs, biltvätt eller isolerade fönster.

När det var HSB som skulle bygga diskuterades en linbana upp till Salfjället. Det vore inte så dumt. Linbana för att ta oss förbi bygget till spårvagnen?

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on december 19th, 2012 at 12:18 e m